Friday, January 1, 2010

Baby ku Makin Aktif....

Diam x diam antara sedar atau tidak
kandunganku da masuk minggu ke -22 maksudnya da 5 1/2 bulanlah...
syukur atas kesempatan yang Allah kurniakan buatku...
terasa betapa besarnya kuasaMu ya Allah
perut ini sudah mula merasai keajaiban Mu....
semalam petang sedang berehat2 sambil tengok tv dengan suami
tiba2 ku terkejut dengan satu 'tendangan'.....
anak aku kah itu????(dalam hati je lah...)
buat x tau juga....
'duk'.....lagi sekali sampai ter'adoi' aku.....
asben tanya...ayang kenapa???
aku suruh dia raa perutku....
baby xnak 'kick' plak.......
selang beberapa minit satu lagi sepakan...haha
suami pon terkejut.......ayah da rasa anak ayah tendang la....
rasa bergenang air mata ku...
sungguh indah detik itu....
anak mama da makin besar yer.....
makin aktif pulak tu.....hehe
mama dan ayah sabar menanti detik kelahiranmu sayang....
mama dan abah sentiasa mendoakan terbaik untukmu....
ayah sekarang keje kuat sangat...
x kira dan x endahkan cuti langsung....
kadang2 mama rasa serba salah dan kesian tengok ayah....
membanting tulang mencari rezeki buat kita....
dan terutama untuk anak mama dan ayah ni lah....
moga anak mama sihat selalu...
moga semuanya baik2 saja....
thanks sayang sebab menghadiahkan 'tendangan; itu semalam...
mama dan ayah teramat bahagia......
tarikh 010110 buatkan ayah merasai 'tendangan'mu.....

6 comments:

♥mrs.azad said...

Mirza da rasa baby tendang ek..nesti bestkan..
X sabar plak nk rasa camtu..hehehe..
Bila la agaknya akan..hihi

AmyNa said...

tersentuh nya perasaan nie..x sabar rasa menanti situasi seperti itu. moga thn nie rezki permata hati akan hadir dlm kehidupan kami..insyaAllah.

Jejari Halus said...

it such a wonderful moments kan..
jaga pemakanan elok2 & smoga selamat melahirkan...

Irma Rizal said...

mirza..bestnye kan..
i'm missed all that moments..
tp bile tgk umar pandai gelak lg la mcm indahnye segala pengorbanan itu..
take a good care k..

Dewi Aja said...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)